Pastasalat med belugalinser


INGREDIENSER

  • 75 g belugalinser
  • 200 g pasta - fx penne rigate
  • 1 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk hakket frisk chili
  • 2 dl oliven
  • 1 dl soltørret tomat i olie
  • 1 spsk tomatpuré
  • 2 spsk balsamicoeddike
  • 3 spsk græsk yoghurt
  • salt og peber
  • 200 g feta



FREMGANGSMÅDE


Kog belugalinserne i rigeligt med vand i ca. 15 minutter.

Når de er færdigkogt, hældes evt. overskydende vand fra.

 

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

 

Hak rødløg fint og pres hvidløg.

 

Varm en gryde op med lidt olie fra glasset af de soltørrede tomater.

Svits rødløg, hvidløg og chili til det bliver let gyldent.

 

Hak oliven groft og soltørret tomat fint.

Hæld derefter oliven og soltørret tomat i gryden og lad det stege yderligere.

 

Vend de kogte linser i gryden med tomatpuré og balsamico.

Bland græsk yoghurt og smag til medsalt og peber.

Vend pastaen med blandingen.

 

Skær feta i stykker og top det på pastasalaten.

 

Og så var der pastasalat med belugalinser.