½ dl grovvalsede havregryn
FREMGANGSMÅDE
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Kog linserne i ca. 15 minutter.
Når linserne er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.
Kog rabarber, hindbær og 2 spsk sukker op i en gryde.
Lad det koge ved svag varme til rabarberne er møre, men ikke helt udkogte.
Stil herefter kompotten i køleskabet.
Beklæd en bageplade med bagepapir og læg de kogte linser på.
Bag i ca. 10 minutter.
Varm en pande op med smør og lad det smelte før du tilfører linserne, 1 spsk sukker og havregryn.
Hak mandlerne og vend dem på panden.
Steg det i et par minutter til linserne begynder at poppe.
Læg blandingen på et stykke bagepapir og lad det køle af.
Pisk fløden til flødeskum.
Saml to triflier med et lag rabarber, linsecrumble, flødeskum - repeat.
Og så var der rabarbertrifli med linser.