Safranrisotto med gule urid daal linser


INGREDIENSER

  • 1 L grøntsagsboullion
  • 1 nip safran
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g gule urid daal linser
  • 1 dl risottoris
  • 1 dl hvidvin
  • 75 g parmesan
  • salt og peber



FREMGANGSMÅDE


Varm bouillonen op og opløs safrantrådene heri.


Riv løg på den grove side af et rivejern og pres hvidløg.

 Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits løg og hvidløg til de bliver let gyldne.


Tilfør linserne og risene i gryden og svits dem et minuts tid.

Hæld hvidvin i gryden og lad det suge før du hælder lidt bouillon i ad gangen.

 

Riv parmesan og vend det i gryden, når linser og ris er møre.

 Smag til med salt og peber.


Og så var der safranrisotto med gule urid daal linser.