Kartoffelcremé med cannellinibønner og trøffelolie

INGREDIENSER

  • 500 g bagekartofler
  • 1 dåse cannelinibønner
  • 75 g smør
  • 1 dl mælk
  • 1 dl kogevand
  • 2 spsk trøffelolie
  • salt og peber



FREMGANGSMÅDE


Skræl kartoflerne og skær dem i tern.

 Bring kartoflerne i kog i en gryde med lidt salt.

Når kartoflerne er færdigkogte, hældes vandet fra – dog gemmes lidt kogevand til senere.

 

Hæld vandet fra bønnerne og skyl dem i koldt vand i en si.


Kartofler og bønner moses med en kartoffelmoser eller et piskeris.

Herefter tilsættes smør, mælk og kogevand i gryden.

Tilsæt trøffelolie og smag til med salt og peber.


Og så var der kartoffelcremé med cannellinibønner og trøffelolie.