Orzo med grønne ærter

INGREDIENSER

  • 4 dl grøntsagsboullion
  • olivenolie
  • 1 dl orzo
  • 2 fed hvidløg
  • 200 g frosne grønne ærter
  • 25 g parmesan
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 spsk citronsaft
  • salt og peber



FREMGANGSMÅDE


Kog boullionen op.

 

Varm lidt olivenolie op i en gryde og vend orzoen i.

Pil og pres hvidløgene og vend det i gryden.

 

Hæld boullionen i gryden lidt ad gangen og rør rundt i retten til boullionen er kogt ind og orzoen er mør.

Sluk for blusset og rør de frosne ærter i gryden.

 

Riv parmesan og hak basilikum fint og vend det i gryden med citronsaft.

Smag til med salt og peber.


Og så var der orzo med grønne ærter.