Fyldte peberfrugter med linser


INGREDIENSER

  • 100 g kogte linser eller ca. 50 g tørrede
  • 1 dl ris
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk tomatpuré
  • salt og peber
  • 3 peberfrugter
  • 50 g parmesan



FREMGANGSMÅDE


Sæt ovnen på 200 grader varmluft.

 

Kog ris efter anvisning på pakken.

 

Kog linserne efter anvisning på pakken – eller brug 100 g allerede kogte linser.

Alle slags linser kan bruges til denne opskrift.

Når de er færdigkogt, hældes evt. overskydende vand fra.

 

Pil og pres hvidløg og hak eller klip persille.


Bland de kogte ris og linser med olivenolie, hvidløg, persille, tomatpuré, salt og peber.


Skyl peberfugter og skær dem i to gennem stilken.

Fordel fyldet i peberfrugterne og bag dem i ovnen i ca. 10 minutter.

Herefter toppes de med revet parmesan og bages i yderligere ca. 10 minutter.


Og så var der fyldte peberfrugter med blandede linser.