Tomatrisotto med urid daal linser

INGREDIENSER

  • 8 dl grøntsagsboullion
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • olivenolie
  • 500 g tomater
  • 1 dl hele urid daal linser
  • 1 dl risottoris
  • 1 dl hvidvin
  • 3 spsk balsamico eddike
  • 75 g parmesan
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • salt og peber



FREMGANGSMÅDE


Kog boullionen op.


Riv løg på den grove side af et rivejern og pres hvidløg.

Varm en gryde op med lidt olivenolie og svits løg og hvidløg til de bliver let gyldne.


Skær tomaterne i tern.

Læg tomaterne i gryden og lad det simre til tomaterne er kogt ud.

 

Hæld linser, ris og hvidvin i gryden og lad det suge vinen.

Hæld derefter lidt boullion i ad gangen til linser og ris er møre.

Tilfør balsamicoeddike til gryden.


Riv parmesan og hak basilikum fint og vend i retten.

Smag til med salt og peber.


Og så var der tomatrisotto med urid daal linser.