INGREDIENSER
FREMGANGSMÅDE
Tænd ovnen på 200 grader.
Overhæld mandlerne med kogende vand og lad dem stå lidt før du smutter dem.
Rist hasselnødder på en tør pande til skallen begynder at falde af.
Gnid dem herefter i et rent viskestykke til det meste af skallen går af.
Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i en si.
Gør en bageplade klar med bagepapir og fordel kikærterne herpå.
Rist i ovnen i ca. 20 minutter, vend dem på pladen indimellem.
Lad dem herefter køle af.
Hak kikærter, mandler og hasselnødder groft.
Herefter hældes de over i en skål, hvor de blandes med havregryn, agavesirup, peanutbutter, salt og appelsinskræl.
Nu skal massen formes til små kugler - sørg for at de er presset godt sammen.
Læg kuglerne i køleskabet i en time.
Hak chokoladen groft og smelt den over et vandbad.
Dyp nu kuglerne i chokoladen og læg dem til tørre på et stykke bagepapir i køleskabet.
Og så var der kikærte-konfektkugler.