Pitabrød med grønne linser

INGREDIENSER

  • 50 g tørrede grønne linser
  • 4 pitabrød
  • 50 g frisk spinat
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 3 dl græsk yoghurt
  • salt og peber



FREMGANGSMÅDE


Kog linserne i rigeligt med vand i ca. 25 minutter.

Når linserne er færdigkogt, hældes evt. overskydende vand fra.


Varm pitabrød efter anvisning på pakken.


Hak spinat og rødløg fint og pres hvidløg.


Hak eller klip basilikum og persille.


Bland spinat, rødløg, hvidløg og krydderurter med græsk yoghurt.

Smag til med salt og peber.


Fyld pitabrødene med yoghurt-blandingen.


Og så var der pitabrød med grønne linser.