Blomkålssalat med mungbønner


INGREDIENSER

  • 50 g mungbønner
  • 1 blomkål
  • 1 fed hvidløg
  • 5 spsk olivenolie
  • 4 spsk kapers
  • 75 g parmesan
  • 1 håndfuld frisk dild
  • salt og peber



FREMGANGSMÅDE


6 timer inden: Bønnerne lægges i blød i koldt vand.


Kog bønnerne i rigeligt med vand i ca. 30 minutter.

Når de er færdigkogt, hældes evt. overskydende vand fra.

 

Blomkål hakkes fint eller køres i en foodprocessor.

Det skal ikke blive til støv, men som fine små stykker blomkål, der stadig er bid i.


Pres hvidløg og vend det med olivenolie og kapers.

Riv parmesan på den grove side af et rivejern og hak eller klip dild.

Vend alle ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.


Og så var der blomkålssalat med mungbønner.