FREMGANGSMÅDE
Kog flækærterne i ca. 30 minutter og i en anden gryde linserne i ca. 20 minutter.
Når ærter og linser er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.
Hak rødløg og pil og pres hvidløg.
Varm en gryde op med olivenolie og svits rødløg, hvidløg, chili og ingefær i et par minutter.
Tilsæt herefter gurkemeje og garam masala og svits det yderlige et minuts tid.
Tilsæt tomatpure og lad det svitse i et minut, før kokosmælken tilsættes gryden og røres sammen.
Lad gryden simre i ca. 20 minutter.
Kog ris efter anvisning på pakken.
Tilsæt de kogte ærter og linser i gryden og lad den fortsat simre.
Overhæld mandlerne med kogende vand og lad dem stå lidt før de smuttes og derefter hakkes groft.
Hak korianderne.
Smag retten til med salt og peber og pynt med de hakkede mandler.