Blomkålskarry med gule flækærter

INGREDIENSER

  • 1 blomkål
  • olivenolie
  • 2 spsk frisk ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk hakket frisk chili
  • 2 spsk karry
  • 2 dåser kokosmælk
  • 150 g gule ærter
  • 100 g frisk spinat
  • salt og peber
  • 1 lime
  • 4 dl ris



FREMGANGSMÅDE

 

Del blomkålen i små buketter.

Steg det i et par minutter i olivenolie i en gryde til det begynder at tage farve.

 

Tilsæt ingefær, hvidløg, chili og karry.

Rør i gryden et minuts tid og tilsæt så kokosmælk og gule ærter.

Lad retten simre i ca. 30 minutter, til ærterne er kogt igennem


Kog ris efter anvisning på pakken.

 

Kom spinat i gryden og lad den simre yderligere til spinaten begynder at falde sammen.

 Smag til med salt og peber.


Pres lime over retten.


Og så var der blomkålskarry med gule flækærter.