Chokoladebarer med Ingrid ærter

INGREDIENSER

  • 50 g tørrede Ingrid ærter
  • 50 g grønne pistaciekerner - usaltede og uristede
  • ½ dl finvalsede havregryn
  • 2 spsk agavesirup
  • 1 knivspids salt
  • 100 g chokolade



FREMGANGSMÅDE


10-12 timer inden: Læg ærterne i blød i rigeligt med koldt vand.

 

Kog ærterne i ca. 30 minutter.

Når de er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.


Blend ærter, pistaciekerner og havregryn i en minihakker til det bliver til en fin blanding.

Vend blandingen i en skål med agavesirup og salt.

Ælt massen godt sammen og form den til en firkant, der er omkring 1,5 cm høj.

Stil den på køl i 30 minutters tid.


Smelt chokoladen over et vandbad.


Tag firkantet ud af køleskabet og skær den i mundrette stykker.

Dyp dem i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.

Stil dem til at tørre i køleskabet i 30 minutters tid.


Og så var der chokoladebarer med Ingrid ærter.