Chokolade med Ingrid ærter

INGREDIENSER

  • 50 g tørrede Ingrid ærter
  • 1 tsk olivenolie
  • 100 g mørk chokolade
  • 1 knivspids salt




FREMGANGSMÅDE


10-12 timer inden: Ærterne lægges i blød i koldt vand.

 

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

 

Hæld vandet fra ærterne og kog dem i nyt vand i ca. 25 minutter.

Når ærterne er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.


Vend ærterne med olivenolie.

 

Beklæd en bageplade med bagepapir og bag ærterne i ovnen i ca. 20 minutter.

 

Hak chokoladen groft og smelt den over et vandbad.

 

Når ærterne er færdige i ovnen, vendes de i chokoladen og hældes over et stykke bagepapir.

Afkøles i køleskabet i en times tid.

 

Og så var der chokolade med Ingrid ærter.