Burrata med broccolini, linser, oliven og ramsløg

INGREDIENSER

  • 25 g belugalinser
  • 25 g puylinser
  • 100 g broccolini
  • 1 dl oliven uden sten
  • olivenolie
  • 25 g ramsløg
  • 1 burrata



FREMGANGSMÅDE


Kog linserne i ca. 15 minutter.

Når de er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.

 

Skyl broccolinierne og nip de kedelige ender af.

Damp dem i en gryde i et par minutter.

 

Hak oliven fint og vend dem med de kogte belugalinser, 1 spsk olivenolie, salt og peber.


Skyl ramsløg og blend det med 1 spsk olivenolie.

Vend med puylinserne.


Placer broccolini på en tallerken, læg burraten oven på og dryp med oliven-linser og ramsløg-linser.

 

Og så var der burrata med broccolini, linser, oliven og ramsløg.