Bruschetta med tapenade og linser

INGREDIENSER

  • 50 g tørrede belugalinser
  • 16 skiver flüte
  • 2 kugler mozzarella
  • 1 dl soltørret tomat
  • 1 dl sorte oliven uden sten
  • 1 spsk kapers
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl olivenolie
  • salt og peber



FREMGANGSMÅDE


Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

 

Kog linserne i ca. 15 minutter.

Når de er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.

 

Skær flüten i skiver, mozzarallaen lige så og fordel den på skiverne.

Bag i ovnen i ca. 10 minutter.

 

Kom soltørret tomat, oliven, kapers, hvidløg og olivenolie i en minihakker og blend det til en grov puré.

Vend puréen med de kogte linser.

 

Fordel linse-tapenaden på de bagte brød.

 

Og så var der bruschetta med tapenade og linser.