Pakora med kikærter

INGREDIENSER

  • 200 g kikærtemel
  • 3 dl koldt vand
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 1 håndfuld friske koriander
  • 2 spsk hvidløgspulver
  • 2 spsk garam masala
  • 2 spsk spidskommen
  • salt og peber
  • 1 dåse kikærter
  • 250 g majs
  • solsikkeolie



FREMGANGSMÅDE


Vej kikærtemel i en skål og rør vandet i lidt ad gangen til dejen bliver jævn.

 

Hak persille og koriander og vend dem i dejen med krydderierne og salt og peber.

 

Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i koldt vand i en si.

 

Vend kikærter og majs i dejen.

 

Varm en gryde op med solsikkeolie til temperaturen rammer 160 grader.

Form runde pakora med en ske og dump dem ned i gryden.

Tag dem op efter ca. 3 minutter og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.


Og så var der pakora med kikærter.



[{"id":"F92D84CF-BAF0-4106-A5C6-9A138FDAE9BF","inTemplate":false,"orderIndex":3,"wrap":false,"mobileDown":false,"onHover":null,"kind":"CODE","left":400,"top":619,"width":200,"height":80,"relIn":null,"relTo":null,"relPage":null,"relPara":null,"name":"","location":"BodyEnd","code":"\n\n\n","mobileHide":false}]