Birchermüsli med røde linser og appelsin

INGREDIENSER

  • 100 g tørrede røde splitlinser
  • 125 g grovvalsede havregryn
  • 3 ½ dl appesinjuice
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemomme
  • 1-2 æbler
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 1 appelsin
  • lidt mørk chokolade



FREMGANGSMÅDE


Dagen inden: Bland havregryn med appelsinjuice, citronsaft, kanel, kardemomme i en skål og lad det trække til næste dag.


Kog linserne i ca. 15 minutter.

Når linserne er færdigkogt, hældes overskydende vand fra.

Lad dem herefter køle af.


Skyl og riv æblerne og rør det i havregrynsblandingen med yoghurt og de kogte linser.


Skær appelsin i tern og hak chokolade.


Pynt appelsin og chokolade.


Og så var der birchermüsli med røde splitlinser og appelsin.