Pasta med ærter og favabønner

INGREDIENSER

  • 200 g pasta - fx pappardelle
  • 100 g frosne grønne ærter
  • 100 g frosne favabønner
  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 25 g pecorino




FREMGANGSMÅDE


Kog pasta efter anvisning på pakken.

Hæld derefter vandet fra.


Overhæld ærter og favabønner med kogende vand og lad dem stå i fem minutter før du hælder vandet fra.


Bland olivenolie og citronsaft.

Pres hvidløg og vend det i dressingen.

Smag til med salt og peber.

Vend dressingen med pasta, ærter og favabønner.


Hak mynte og skær pecorino i tynde skiver og vend det med pastaen.


Og så var der pasta med ærter og favabønner.