Røde thai linsefrikadeller

INGREDIENSER

  • 200 g røde splitlinser
  • 2 æg
  • 3-4 forårsløg
  • 1 tsk chili
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk ingefær
  • 1 spsk soya
  • 2 spsk rød karry
  • 2 dl hvedemel
  • salt og peber
  • olivenolie



FREMGANGSMÅDE


Kog linserne i ca. 10 minutter.

De må ikke koge helt ud, der skal stadig være lidt bid i.

Når linserne er færdigkogt, hældes overskynde vand fra.


Slå æg ud i en skål og bland med linserne.

 

Skær forårsløg i ringe, hak chili fint, pres hvidløg, riv ingefær og vend det i skålen.

Vend derefter soya og rød karry i skålen.

Tilsæt mel, salt og peber.

Lad farsen stå i køleskabet i en halv time.

 

Varm en pande op med olivenolie og steg som flade frikadeller.


Og så var der røde thai linsefrikadeller.