Røde linser i tomatsauce med mascarpone

INGREDIENSER

  • 150 g røde splitlinser
  • 300 g pasta - fx mini rigatoni
  • 1 peberfrugt
  • 2 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • olivenolie
  • 1 dåse flåede tomater
  • 4 spsk balsamico
  • 4 spsk mascarpone
  • salt og peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum



FREMGANGSMÅDE


Kog linserne i ca. 10 minutter.

De må ikke koge helt ud, der skal stadig være bid i.

Når linserne er færdigkogt, hældes evt. overskydende vand fra.


Kog pasta efter anvisning på pakken.

 

Skær peberfrugt og rødløg i tern og pres hvidløg.

Varm en gryde med olivenolie op og steg grøntsagerne heri til de er gyldne.

 

Blend de flåede tomater og hæld det i gryden.

Lad retten simre. 


 Tilsæt balsamico og mascarpone.

Smag til med salt og peber.


Hak basilikum fint og vend det i gryden.


Vend tomatsaucen med den kogte pasta.


Og så var der røde linser i tomatsauce med mascarpone.